Ondersteun rimpeltjes op een natuurlijke manier

Voldoende slapen, stress vermijden, niet roken, blootstelling aan zonnestralen beperken, gezond eten, voldoende water drinken, … het zijn stuk voor stuk tips om voortijdige huidveroudering tegen te gaan die je vast al wel eens hoorde. Rimpeltjes, lijntjes of kraaienpootjes zijn misschien onvermijdelijk maar je kan wel je best doen om een zo stralend mogelijke huid te behouden door ze soepel en doorvoed te houden. Die strijd kan je leveren op verschillende fronten.

Een stralende huid van binnenuit
Gezond en gevarieerd eten is essentieel om je huid soepel en stralend te houden maar vanaf een bepaalde leeftijd krijgt je huid een tekort aan bepaalde voedingsstoffen en vitaminen. Om voortijdige huidveroudering tegen te gaan kan je dat tekort aanvullen met voedingssupplementen. Deze kunnen fijne lijntjes en rimpels helpen verminderen, verbeteren de uitstraling van je huid en beschermen je huid tegen verdere huidschade.

Supplementen om huidveroudering tegen te gaan
De aanmaak van collageen bijvoorbeeld, het eiwit dat je huid elastisch maakt, kan je stimuleren door gezond te eten maar je kan ook supplementen nemen die collageen bevatten zoals Collagen Platinum van MannaVita. Dit supplement zorgt voor hydratatie en elasticiteit van de huid waardoor fijne rimpeltjes mogelijk afnemen maar houdt ook je gewrichten soepel en versterkt je botten.

Combineer je Collagen Platinum met antioxidanten zoals vitamine C en E, Q10 of selenium, silicium of hyaluron, dan is de kans op succes nog groter. Vitamine E ondersteunt bijvoorbeeld de aanmaak van vitamine C, beschermt de huid tegen zonneschade en verbetert de textuur van de huid, het co-enzym Q10 voorziet de huidcellen van extra energie. Ook selenium is een sterk supplement en uitstekende antioxidant in de strijd tegen huidveroudering. Het helpt enerzijds de elasticiteit van de huid te behouden maar bestrijdt ook vrije radicalen en ontstekingen. Voor meer informatie en mogelijkheden over voedingssupplementen kan je steeds terecht bij Barnature.

Natuurlijke huidverzorging
Om je huid de nodige verzorging te bieden en optimaal te beschermen kies je best voor natuurlijke producten die zacht en voedend zijn voor de huid. Anti-aging producten ondersteunen de natuurlijke vernieuwingsprocessen van de huid, verbeteren de elasticiteit en spankracht, houden de vochtbalans op peil en maken de  huid zacht, stevig en soepel. Fijne lijntjes en rimpels gaan daardoor verminderen en je huid blijft er vitaal en stralend uitzien. De anti-aging verzorgingslijn van Annemarie Börlind gaat de verschijnselen van huidveroudering tegen en activeert de productie van collageen en elastine. Sinds eind september kan je bij  Barnature ook terecht voor de producten van Dr. Hauschka die onder andere het zelfherstellende vermogen van de huid ondersteunen en ze weer doet stralen.

Meer info: Barnature

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

't Spinnewiel

't Spinnewiel is de ideale plek om even halt te houden voor, tijdens of na een wandeling langs de Nete. Je geniet er aan de gezellige, authentieke hoeve van een drankje, hapje of uitgebreid diner.

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Maris Natuursteen

Enorme voorraad - Snelle levering - Scherpe prijzen - Eigen vakkundige plaatsingsdienst

lees meer

Twice As Nice

Bij Twice as Nice vind je leuke juwelen aan leuke prijzen. De collectie wordt voornamelijk gekenmerkt door juwelen in zilver en staal en er is zelfs een collectie speciaal voor mannen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier