de Verwant

Lekker en sfeervol

Openingsuren

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: vanaf 11u30 – 21u
Donderdag: vanaf 11u30 – 21u
Vrijdag: vanaf 11u30 – 22u
Zaterdag: vanaf 11u30 – 22u
Zondag: gesloten

Bedrijfsreportage

In de historische brouwerswoning in het centrum van Wiekevorst opende begin 2015 een gloednieuwe brasserie de deuren. Aroma’s van lekkere gerechten en koffie die staat te pruttelen drijven je er tegemoet, het sfeervol ingerichte interieur en de aangename ontvangst zorgen er voor een ontspannen gevoel … Kortom, de Verwant is dé plek om even tot rust te komen bij een snelle lunch, een heerlijk diner of een lekker drankje.

Een beetje thuiskomen
De Verwant is een echte familiezaak! Eef en Tijs, zus en broer, stapten samen met hun partners Nick en Merit in dit avontuur en ook de ouders springen geregeld bij. Aan de opening ging zes jaar plannen, verbouwen en hard werken vooraf maar het resultaat mag gezien worden. In het prachtig gerestaureerde gebouw geniet je in een gezellig kader van een eerlijke, dagverse keuken.

Genieten op het terras
Kom tijdens een fiets- of wandeltocht met een fris drankje, een geurend kopje koffie of een lekkere snack tot rust op het grote zonneterras met zicht op de tuin. Zowel vooraan als achteraan geniet je van de buitenlucht en het zonnetje wat van de Verwant het ideale plekje maakt om even te pauzeren. De wandelen fietsknooppunten zijn immers vlakbij gelegen zodat je niet van je route hoeft af te wijken.

Lekkere lunch
Bij De Verwant kan je genieten met familie of vrienden maar wat dacht je ervan om tijdens de middag eens met collega’s of zakenrelaties langs te komen voor een snelle lunch! Reserveer je tafel, kijk misschien vooraf al eens op de menukaart die je vindt op de website en geef meteen je bestelling door. Zo kan je er van op aan dat je snel bediend wordt. Bovendien kan je ook gebruik maken van de gratis wifi zodat je het nuttige aan het aangename kan koppelen. 

Tafeltje vrij?
Wil jij ook wel eens gaan genieten bij de Verwant? Telefoneer dan zeker eventjes om te kijken of er een tafeltje vrij is! Twijfel niet want zelfs op drukke momenten durven er al eens verschuivingen te zijn die ervoor zorgen dat je hier in heel wat gevallen toch terecht kan.

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Zakenkantoor Gorris (AXA)

Zakenkantoor Gorris, uw AXA bank en verzekeringsmakelaar in Heist-op-den-Berg. Het dynamische team staat klaar voor al uw financiële vragen omtrent kredieten, beleggingen, erven, sparen, ... Wij willen dat de klanten zich 'thuis' voelen.

lees meer

't Spinnewiel

't Spinnewiel is de ideale plek om even halt te houden voor, tijdens of na een wandeling langs de Nete. Je geniet er aan de gezellige, authentieke hoeve van een drankje, hapje of uitgebreid diner.

lees meer

Gunter Bosmans

Kasseien - Kleiklinkers - Natuursteen - Recuperatiesteen … Gelegd of voor de doe-het-zelver

lees meer

Speciale promoties Check het hier