de Verwant

Lekker en sfeervol

Openingsuren

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: vanaf 11u30 – 21u
Donderdag: vanaf 11u30 – 21u
Vrijdag: vanaf 11u30 – 22u
Zaterdag: vanaf 11u30 – 22u
Zondag: gesloten

Bedrijfsreportage

In de historische brouwerswoning in het centrum van Wiekevorst opende begin 2015 een gloednieuwe brasserie de deuren. Aroma’s van lekkere gerechten en koffie die staat te pruttelen drijven je er tegemoet, het sfeervol ingerichte interieur en de aangename ontvangst zorgen er voor een ontspannen gevoel … Kortom, de Verwant is dé plek om even tot rust te komen bij een snelle lunch, een heerlijk diner of een lekker drankje.

Een beetje thuiskomen
De Verwant is een echte familiezaak! Eef en Tijs, zus en broer, stapten samen met hun partners Nick en Merit in dit avontuur en ook de ouders springen geregeld bij. Aan de opening ging zes jaar plannen, verbouwen en hard werken vooraf maar het resultaat mag gezien worden. In het prachtig gerestaureerde gebouw geniet je in een gezellig kader van een eerlijke, dagverse keuken.

Genieten op het terras
Kom tijdens een fiets- of wandeltocht met een fris drankje, een geurend kopje koffie of een lekkere snack tot rust op het grote zonneterras met zicht op de tuin. Zowel vooraan als achteraan geniet je van de buitenlucht en het zonnetje wat van de Verwant het ideale plekje maakt om even te pauzeren. De wandelen fietsknooppunten zijn immers vlakbij gelegen zodat je niet van je route hoeft af te wijken.

Lekkere lunch
Bij De Verwant kan je genieten met familie of vrienden maar wat dacht je ervan om tijdens de middag eens met collega’s of zakenrelaties langs te komen voor een snelle lunch! Reserveer je tafel, kijk misschien vooraf al eens op de menukaart die je vindt op de website en geef meteen je bestelling door. Zo kan je er van op aan dat je snel bediend wordt. Bovendien kan je ook gebruik maken van de gratis wifi zodat je het nuttige aan het aangename kan koppelen. 

Tafeltje vrij?
Wil jij ook wel eens gaan genieten bij de Verwant? Telefoneer dan zeker eventjes om te kijken of er een tafeltje vrij is! Twijfel niet want zelfs op drukke momenten durven er al eens verschuivingen te zijn die ervoor zorgen dat je hier in heel wat gevallen toch terecht kan.

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

Bergstraatcomité

In de Bergstraat moet het aangenaam winkelen, wandelen en ontspannen zijn! Het Bergstraatcomité zorgt voor een mooie en levendige straat waar het fijn vertoeven is.

lees meer

Speciale promoties Check het hier