Barnature

Gebruik de kracht van de natuur voor je binnen- en buitenkant. Bij Barnature vind je een gezond en natuurlijk aanbod, van voedingsproducten tot lichaamsverzorging en veel meer.

Openingsuren

maandag: gesloten
dinsdag: 10-18 uur doorlopend
woensdag: 10-18 uur doorlopend
donderdag: 10-18 uur doorlopend
vrijdag: 10-18 uur doorlopend
zaterdag: 10-17 uur doorlopend
zondag: gesloten

​open elke eerste zondag van de maand (9u-12u30)

Bedrijfsreportage

De beste versie van jezelf worden, zowel fysiek als mentaal, dat is waar het om draait. Heb je last van stress, vermoeidheid, spierpijn, eczeem of haaruitval? Bij Barnature kan je raad vragen voor eender welk probleem. Breng de winkel een bezoekje en kom te weten wat nu wel en niet gezond is voor je binnen- en buitenkant. Geniet er van deskundig advies, lekkere koffie en (h)eerlijke producten.

Gezond en natuurlijk aanbod
Het assortiment van Barnature is enorm uitgebreid. Je vindt er o.a. kruiden, wijnen, (bio)droge voeding, verswaren, glutenvrije patisserie, enz. Kathleen zelf is voorstander van voedingssupplementen en deze zijn dan ook in alle varianten te koop in de winkel. Ook mensen die graag enkele kilo's willen vermageren kunnen er terecht, want er wordt veel belang gehecht aan verantwoorde dieetvoeding. Naast allerlei voedingsproducten vind je er een mooi aanbod natuurlijke lichaamsverzorging, zoals haarverf zonder ammoniak en dagcrèmes zonder parabenen. "Een belangrijk advies, smeer niet op je huid wat je niet kan eten," vertelt Kathleen. Tenslotte maakt aromatherapie, met de bijhorende essentiële oliën, bachbloesems en edelstenen, ook deel uit van het Barnature-gamma. Leuk om weten is dat de bachbloesems ter plaatse en op maat van de klant gemaakt kunnen worden.

Deskundig en vrijblijvend advies
Wat eet je eigenlijk allemaal en wat zit er in de crèmes die je op je huid smeert? Velen onder ons weten het niet, het is dan ook geen makkelijke materie. Bij Barnature krijg je advies en hulp waar nodig of simpelweg een luisterend oor. Kathleen wil bewustwording creëren, niet alleen qua voeding maar ook op mentaal en emotioneel vlak. Voel je goed in je vel, want jezelf goed voelen is nu eenmaal de basis van alles.

Beleving bij Barnature
De natuurwinkel is geen doorsnee supermarkt. Er wordt tijd gemaakt voor de klanten, advies gegeven, geluisterd en de geur- en smaakzintuigen worden geprikkeld. Je kan er je hart luchten of gewoon een (bio-)brood kopen. De winkel is lokaal, gezellig en iedereen is er welkom. In het bijzonder mensen met bijvoorbeeld voedingsintoleranties of huidproblemen. Ook veganisten vinden hier hun weg. Nog een reden om zeker eens langs te gaan zijn de gratis koffie of thee en de parking voor de deur of achteraan het gebouw.

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Heytens

Op zoek naar het geknipte deco-idee? Welke stijl u ook verkiest, bij Heytens vindt u inspiratie bij de vleet. Kiezen uit het ruime aanbod stoffen en materialen, opmeten en laten plaatsen. Op naar een nieuw interieur?

lees meer

Bergstraatcomité

In de Bergstraat moet het aangenaam winkelen, wandelen en ontspannen zijn! Het Bergstraatcomité zorgt voor een mooie en levendige straat waar het fijn vertoeven is.

lees meer

HV Interieur

HV Interieur brengt met zijn raam-, vloer- en muurdecoratie kleur in huis! Met speelse dessins, eigentijdse accessoires en sprekende kleuren waait er een frisse wind door uw interieur. Genoeg stof tot inspiratie!

lees meer

Speciale promoties Check het hier