Barnature

Gebruik de kracht van de natuur voor je binnen- en buitenkant. Bij Barnature vind je een gezond en natuurlijk aanbod, van voedingsproducten tot lichaamsverzorging en veel meer.

Openingsuren

maandag: gesloten
dinsdag: 10-18 uur doorlopend
woensdag: 10-18 uur doorlopend
donderdag: 10-18 uur doorlopend
vrijdag: 10-18 uur doorlopend
zaterdag: 10-17 uur doorlopend
zondag: gesloten

​open elke eerste zondag van de maand (9u-12u30)

Bedrijfsreportage

De beste versie van jezelf worden, zowel fysiek als mentaal, dat is waar het om draait. Heb je last van stress, vermoeidheid, spierpijn, eczeem of haaruitval? Bij Barnature kan je raad vragen voor eender welk probleem. Breng de winkel een bezoekje en kom te weten wat nu wel en niet gezond is voor je binnen- en buitenkant. Geniet er van deskundig advies, lekkere koffie en (h)eerlijke producten.

Gezond en natuurlijk aanbod
Het assortiment van Barnature is enorm uitgebreid. Je vindt er o.a. kruiden, wijnen, (bio)droge voeding, verswaren, glutenvrije patisserie, enz. Kathleen zelf is voorstander van voedingssupplementen en deze zijn dan ook in alle varianten te koop in de winkel. Ook mensen die graag enkele kilo's willen vermageren kunnen er terecht, want er wordt veel belang gehecht aan verantwoorde dieetvoeding. Naast allerlei voedingsproducten vind je er een mooi aanbod natuurlijke lichaamsverzorging, zoals haarverf zonder ammoniak en dagcrèmes zonder parabenen. "Een belangrijk advies, smeer niet op je huid wat je niet kan eten," vertelt Kathleen. Tenslotte maakt aromatherapie, met de bijhorende essentiële oliën, bachbloesems en edelstenen, ook deel uit van het Barnature-gamma. Leuk om weten is dat de bachbloesems ter plaatse en op maat van de klant gemaakt kunnen worden.

Deskundig en vrijblijvend advies
Wat eet je eigenlijk allemaal en wat zit er in de crèmes die je op je huid smeert? Velen onder ons weten het niet, het is dan ook geen makkelijke materie. Bij Barnature krijg je advies en hulp waar nodig of simpelweg een luisterend oor. Kathleen wil bewustwording creëren, niet alleen qua voeding maar ook op mentaal en emotioneel vlak. Voel je goed in je vel, want jezelf goed voelen is nu eenmaal de basis van alles.

Beleving bij Barnature
De natuurwinkel is geen doorsnee supermarkt. Er wordt tijd gemaakt voor de klanten, advies gegeven, geluisterd en de geur- en smaakzintuigen worden geprikkeld. Je kan er je hart luchten of gewoon een (bio-)brood kopen. De winkel is lokaal, gezellig en iedereen is er welkom. In het bijzonder mensen met bijvoorbeeld voedingsintoleranties of huidproblemen. Ook veganisten vinden hier hun weg. Nog een reden om zeker eens langs te gaan zijn de gratis koffie of thee en de parking voor de deur of achteraan het gebouw.

Onze activiteiten

Vrijdag 16 november 2018 - zaterdag 17 november 2018

Barnature viert de Week van de Smaak

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 november viert Barnature de Week van de Smaak met heerlijke proevertjes en leuke demo's. Je ontdekt er lekkere en gezonde producten, gerechten en drankjes.

Meer info volgt.

Locatie

Barnature - Heist-op-den-Berg

Vrijdag 30 november 2018 - zaterdag 01 december 2018

Barnature viert 2de verjaardag

Op vrijdag 30 november en zaterdag 1 december vieren we 2 jaar Barnature.
Je mag leuke proeverijen verwachten en een wijntasting.
Bij elke aankoop vanaf € 10 staat er bovendien een gratis goodiebag voor je klaar (zolang de voorraad strekt).

Locatie

Barnature - Heist-op-den-Berg

Tuinrama

Om je tuin en terras gezellig en comfortabel in te richten heeft Tuinrama alles in huis. Je geniet er naast een ruime keuze aan tuinmeubelen, -accessoires en barbecues van een persoonlijke aanpak en uitstekend advies.

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

De Studio

Of je je nu goed in je vel wil voelen, gewoon aan je conditie of figuur wil werken of je wil voorbereiden op een sportprestatie. Bij De Studio ben je op de juiste plaats. Tijdens de individuele workout sessies en groepssessies ga je steeds terug naar de basis op zoek naar meer fysieke, mentale en emotionele energie.

lees meer

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

Speciale promoties Check het hier