Barnature

Gebruik de kracht van de natuur voor je binnen- en buitenkant. Bij Barnature vind je een gezond en natuurlijk aanbod, van voedingsproducten tot lichaamsverzorging en veel meer.

Openingsuren

maandag: gesloten
dinsdag: 10-18 uur doorlopend
woensdag: 10-18 uur doorlopend
donderdag: 10-18 uur doorlopend
vrijdag: 10-18 uur doorlopend
zaterdag: 10-17 uur doorlopend
zondag: gesloten

​open elke eerste zondag van de maand (9u-12u30)

Bedrijfsreportage

De beste versie van jezelf worden, zowel fysiek als mentaal, dat is waar het om draait. Heb je last van stress, vermoeidheid, spierpijn, eczeem of haaruitval? Bij Barnature kan je raad vragen voor eender welk probleem. Breng de winkel een bezoekje en kom te weten wat nu wel en niet gezond is voor je binnen- en buitenkant. Geniet er van deskundig advies, lekkere koffie en (h)eerlijke producten.

Gezond en natuurlijk aanbod
Het assortiment van Barnature is enorm uitgebreid. Je vindt er o.a. kruiden, wijnen, (bio)droge voeding, verswaren, glutenvrije patisserie, enz. Kathleen zelf is voorstander van voedingssupplementen en deze zijn dan ook in alle varianten te koop in de winkel. Ook mensen die graag enkele kilo's willen vermageren kunnen er terecht, want er wordt veel belang gehecht aan verantwoorde dieetvoeding. Naast allerlei voedingsproducten vind je er een mooi aanbod natuurlijke lichaamsverzorging, zoals haarverf zonder ammoniak en dagcrèmes zonder parabenen. "Een belangrijk advies, smeer niet op je huid wat je niet kan eten," vertelt Kathleen. Tenslotte maakt aromatherapie, met de bijhorende essentiële oliën, bachbloesems en edelstenen, ook deel uit van het Barnature-gamma. Leuk om weten is dat de bachbloesems ter plaatse en op maat van de klant gemaakt kunnen worden.

Deskundig en vrijblijvend advies
Wat eet je eigenlijk allemaal en wat zit er in de crèmes die je op je huid smeert? Velen onder ons weten het niet, het is dan ook geen makkelijke materie. Bij Barnature krijg je advies en hulp waar nodig of simpelweg een luisterend oor. Kathleen wil bewustwording creëren, niet alleen qua voeding maar ook op mentaal en emotioneel vlak. Voel je goed in je vel, want jezelf goed voelen is nu eenmaal de basis van alles.

Beleving bij Barnature
De natuurwinkel is geen doorsnee supermarkt. Er wordt tijd gemaakt voor de klanten, advies gegeven, geluisterd en de geur- en smaakzintuigen worden geprikkeld. Je kan er je hart luchten of gewoon een (bio-)brood kopen. De winkel is lokaal, gezellig en iedereen is er welkom. In het bijzonder mensen met bijvoorbeeld voedingsintoleranties of huidproblemen. Ook veganisten vinden hier hun weg. Nog een reden om zeker eens langs te gaan zijn de gratis koffie of thee en de parking voor de deur of achteraan het gebouw.

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

Pearle Opticiens

Pearle Opticiens heeft voor iedereen de juiste zichtoplossing. Je vindt er brillen, zonnebrillen en contactlenzen van allerlei trendy merken gecombineerd met uitstekend advies.

lees meer

IG Beauty

Ben je op zoek naar een verzorging met zichtbaar resultaat en met producten van de hoogste kwaliteit? Dan kan je terecht bij IG Beauty! In de winkel vind je ook alle producten om thuis te gebruiken en leuke geschenken.

lees meer

Speciale promoties Check het hier