Nieuws uit de regio

02-11-2018 - Hallaar

Elke avond een babysit

Toneelkring De Berthoutzonen uit Hallaar koos voor hun nieuwste productie voor een actueel onderwerp: ‘Het jaar van de kat’ gaat over inbrekers die de regio onveilig maken.

In de parochiezaal aan de Broekstraat achter de kerk, brengen ze het verhaal van een verzekeringsinspecteur in wiens huis wordt ingebroken door ‘de kat’, een aalgladde dief die de schrik is van de brave burgers. “Het theaterdecor is een wereld op zich en de mensen die er in optreden, dragen een stukje van die wereld in zich”, aldus de schrijver van het stuk, Sylvain Luyckx uit St.Gillis Waas. “Ik streef ernaar een stukje van die bij momenten complexe realiteit uit te beelden. De clash tussen karakters is nu eens ontroerend en dan weer pijnlijk ondanks de humor”,

Op de planken ziet Dirk Anthonis, Steffi De Cnodder, Joost Van Nuffelen, Monica Van Herrewege, Els Uyttersprot, Tim Van Bael, Els Van Bael en Ann Beeck. Opvallend is dat Steffi en Tim een koppel zijn met 2 kindjes. Die moesten dus voor elke repetitie en voorstelling een babysit inhuren. Gelukkig brengt een goede oma dan de oplossing.  De regie is in handen van Carolien Milis, in het dagelijks leven godsdienstlerares in het Heistse atheneum.

Opvoeringen op vrij 9/11 - zat 10/11 - don 15/11 - vrij 16/11 - zat 17/11  telkens om 20u. Reservatie bij Cynthia Van den Brande - 0479 93 38 82 (tussen 10u & 22u) of online op www.toneelberthoutzonen.be

 

Bosmans Slaapcomfort Center

Wie goed slaapt is gezonder, energieker en opgewekter. Bij Bosmans Slaapcomfort vind je een enorm aanbod slaapsystemen, hoofdkussens, dekbedden en bedtextiel.

lees meer

Het Derde Bedrijf

Brasserie en Theatercafé Het Derde Bedrijf is gevestigd in CC Zwaneberg. Het is de ideale plaats om te genieten van een lekkere snack, maaltijd of drankje, zowel binnen als buiten op het fantastische terras met zicht op het Cultuurplein.

lees meer

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

Het Reklameklokje

Gratis weekblad voor de regio Heist-op-den-Berg, Beerzel, Berlaar, Berlaar-Heikant, Booischot, Grootlo, Hallaar, Hulshout, Heist-Goor, Itegem, Pijpelheide, Putte, Schriek, Wiekevorst en Begijnendijk. Een uitgave van drukkerij-uitgeverij Peeters nv.

lees meer

Speciale promoties Check het hier