Nieuws uit de regio

30-10-2018 - Itegem

Op zoek naar een lief in Heist?

Enkele romantische zielen van Korfbalclub Joki organiseren op vrijdag 9 november een ‘Speed-date’ in de parochiezaal van Itegem aan de Schoolstraat. “Het concept is simpel”, zegt de bedenker, kapper Dimitri Belmans, “Na een korte uitleg om 20 u heb je vanaf 20.30 u de tijd om jouw perfecte match te vinden aan de hand van verschillende dates van 5 minuten.” Collega-organisatoren Glenn Verbeeck, Marjolein Put, Lisa Vloegberghs en Leen Van den Broeck zorgen voor een leuke setting die een beetje romantiek uitstraalt. “Ik babbel in mijn salon veel met vrouwen én mannen die graag (opnieuw) iemand willen ontmoeten. Mensen uit de regio rijden niet naar Leuven of Antwerpen voor een speeddate, maar de gemoedelijkheid van de eigen regio verlaagt misschien de drempel” aldus Dimi. De Speed date is voorbehouden voor singles van minstens 21 jaar. Als je inschrijft via heistspeeddate@gmail.com krijg je een formuliertje waarop je enkele gegevens moet vermelden, zodat op voorhand al een selectie kan worden gemaakt. Vooral mannen blijken nog een beetje schroom te hebben en worden aangemoedigd om hun kandidatuur te stellen.

Vanaf 23 u is er in de parochiezaal een afterparty met ‘Roosters at dawn’ waar je nog kan bijpraten

 

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

Heytens

Op zoek naar het geknipte deco-idee? Welke stijl u ook verkiest, bij Heytens vindt u inspiratie bij de vleet. Kiezen uit het ruime aanbod stoffen en materialen, opmeten en laten plaatsen. Op naar een nieuw interieur?

lees meer

Pearle Opticiens

Pearle Opticiens heeft voor iedereen de juiste zichtoplossing. Je vindt er brillen, zonnebrillen en contactlenzen van allerlei trendy merken gecombineerd met uitstekend advies.

lees meer

Tutti e Due

Zwangerschapskleding

lees meer

Speciale promoties Check het hier