Nieuws uit de regio

05-07-2018 - Hallaar

171 lopertjes in Hallaar

De succesvolle Ronde van Hallaar was reeds aan haar 53ste editie toe en is een begrip in Heist.

Deze zevendaagse loopwedstrijd ging door van maandag 25 juni t.e.m. zondag 1 juli 2018 en de organisatie was in handen van de KWB van Hallaar en kende een enorm succes met maar liefst 171 inschrijvingen. Het hoogtepunt vond plaats op de slotdag op 1 juli 2018 met de 4km-loop, de peuterreeks, tal van randactiviteiten en de prijsuitreiking. De deelnemertjes werden iedere dag aangemoedigd door een talrijk opgekomen publiek en vooral op zondag was er een massale belangstelling. Hallaar is wel de kleinste deelgemeente van Heist-op-den-Berg, maar voor de kinderstratenloop komt men massaal op straat. 'Halder leeft echt'.

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

Noémie

Mannen- en vrouwenmode aan betaalbare prijzen

lees meer

Nata

Fantasie- en stainless steel juwelen en accessoires voor dames en kinderen. Kom gerust een kijkje nemen, vrij in en uit!

lees meer

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier