Nieuws uit de regio

20-02-2018 - Beerzel

KLJ gaat nieuwbouw bouwen

KLJ Beerzel wil in het najaar starten met de afbraak van haar huidige lokalen aan de parochiezaal. Op dezelfde plaats wil het nieuwbouw zetten die vier keer zo groot zal zijn als de huidige accommodatie.

De KLJ is de laatste jaren gegroeid tot een groep van 100 leden. Omdat de lokalen verouderd en te klein zijn, wil het nu werk maken van een nieuwbouw. Een subsidie van de gemeente hebben ze al beet, en ook de opbrengst van verschillende activiteiten zal geïnvesteerd worden in het bouwproject. In september zou de afbraak van de twee huidige lokalen starten. In 2019 wil de KLJ haar nieuwbouw officieel openen.

Hoorcentrum Aerts

Hoorcentrum Aerts staat garant voor de beste hooroplossingen op maat. U kan er vrijblijvend terecht om uw gehoor te laten testen en informatie te vergaren over de best mogelijke opties om uw gehoor te verbeteren en te beschermen.

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Bergstraatcomité

In de Bergstraat moet het aangenaam winkelen, wandelen en ontspannen zijn! Het Bergstraatcomité zorgt voor een mooie en levendige straat waar het fijn vertoeven is.

lees meer

Maris Natuursteen

Enorme voorraad - Snelle levering - Scherpe prijzen - Eigen vakkundige plaatsingsdienst

lees meer

Speciale promoties Check het hier