Nieuws uit de regio

11-08-2017 - Heist-op-den-Berg

Nieuwe leslocatie wijkafdeling academie Heist-station

Het college keurde op 7 maart 2017 de voormalige bibliotheek/parochiezaal aan de Heilig Hartstraat 3 in Heist-station goed als nieuwe locatie voor de lessen van de wijkafdeling van de gemeentelijke tekenacademie. De vroegere locatie in Heist-station, de basisschool Heilig Hart, wordt immers afgebroken.

Voorafgaand zijn er gesprekken geweest tussen de mensen van de parochie Heist-station en de inrichtende macht. Er werden afspraken gemaakt over eventuele noodzakelijke aanpassingen aangaande veiligheid, leefbaarheid en hygiëne.
Na een rondgang met alle betrokken partijen, de brandweer en de preventieadviseur is gebleken dat de ingebruikname van de eerste verdieping heel wat meer technische ingrepen en kosten mee zou brengen dan die van het gelijkvloers. Omdat men rekening wil houden met de timing en het kostenplaatje, gaat de voorkeur dan ook uit naar een ingebruikname van het gelijkvloers.
Het college gaat hiermee akkoord en vraagt de afdeling Technische Zaken om de nodige offertes aan te vragen voor de uitvoering van de aanpassingswerken die nog moeten gebeuren op het gelijkvloers.

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

Mijn gezonde voeding

Diëtiste en voedingsdeskundige

lees meer

Hoorcentrum Aerts

Hoorcentrum Aerts staat garant voor de beste hooroplossingen op maat. U kan er vrijblijvend terecht om uw gehoor te laten testen en informatie te vergaren over de best mogelijke opties om uw gehoor te verbeteren en te beschermen.

lees meer

De 46

U kan er genieten van (h)eerlijke Franse en Italiaanse keuken. De gerechten worden volledig zelf bereid met verse,hoogwaardige kwaliteitsproducten. De pasta's en pizza's kunnen ook afgehaald worden.

lees meer

Speciale promoties Check het hier