Nieuws uit de regio

09-03-2016 - Heist-op-den-Berg

Onbekenden geven elkaar hun jawoord

Op maandag was er op VTM de eerste aflevering van het nieuwe realityprogramma Blind getrouwd. Een uniek experiment waarbij koppels in het huwelijksbootje stappen nog voor ze mekaar ontmoet hebben. Eén van de bruiden komt uit Heist-op-den-Berg.

De Heistse Inge Van Roosbroeck ( 31 jaar ), bachelor in de rechtspraktijk en Jonas ( 30 jaar ) uit Westdorpe, inspecteur aan de haven van Gent, stapten met elkaar in het huwelijksbootje zonder elkaar ooit te hebben gezien. Volgens een team van experten, waaronder psychologen, seksuologen en relatietherapeuten, zouden Inge en Jonas een goede match vormen. Het huwelijk werd voltrokken door Eric Verbist, Schepen van Bevolking en Burgerlijke Stand. “Inge en Jonas waren wel erg zenuwachtig. Zij zijn bijzonder vriendelijke mensen welke met overtuiging het jawoord gaven. Ik wens hen een mooie en gelukkige toekomst”, aldus de schepen. Daarop sprak burgemeester Luc Vleugels het kersverse echtpaar toe. “Uiteraard waren zij zenuwachtig, dat zou ik ook zijn. Wat mij echter opviel is, hoe beheerst zij met de situatie omgingen. Ikzelf zou ongetwijfeld door de mand zijn gevallen, dat was bij hen geenszins het geval. Ik had er wel een positief gevoel bij, ik geef ze een behoorlijke kans op slagen.”


Foto: Ken Pimontel / De Portretfotograaf

Het Reklameklokje

Gratis weekblad voor de regio Heist-op-den-Berg, Beerzel, Berlaar, Berlaar-Heikant, Booischot, Grootlo, Hallaar, Hulshout, Heist-Goor, Itegem, Pijpelheide, Putte, Schriek, Wiekevorst en Begijnendijk. Een uitgave van drukkerij-uitgeverij Peeters nv.

lees meer

Gunter Bosmans

Kasseien - Kleiklinkers - Natuursteen - Recuperatiesteen … Gelegd of voor de doe-het-zelver

lees meer

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

Vastgoed De Bie

Vastgoed De Bie is uw volwaardige partner voor al uw vastgoedtransacties en biedt u persoonlijke dienstverlening bij de verkoop en verhuur van al uw vastgoed.

lees meer

Speciale promoties Check het hier