Nieuws uit de regio

17-07-2019 - Booischot

Heist eert laatste Belgische oudstrijder

Op 28 januari overleed Jef Heremans op de gezegende leeftijd van 104 jaar. ‘Jefke’ was niet alleen de laatste oudstrijder van WOII in Heist-op-den-Berg, maar naar alle waarschijnlijkheid van heel België.  Op de Nationale Feestdag wordt in Booischot extra hulde gebracht aan deze ‘verdediger van het vaderland’.

De gemeente organiseert een Te Deum op 21 juli in de St.Salvatorkerk in Booischot. De plechtigheid zal aanvangen met een hulde aan Jef Heremans door de pas heropgerichte lokale afdeling van de  Koninklijke Nationale Strijdersbond van België. Om de viering nog een extra cachet te geven werd het kerkkoor van Pijpelheide uitgenodigd en zorgt een quintet nog voor muzikale omlijsting.  Voorzitter Marc Brabants doet nog een oproep aan alle inwoners van Groot-Heist en van Booischot in het bijzonder om op 21 juli de Belgische vlag uit te hangen aan hun huizen

Tuinrama

Om je tuin en terras gezellig en comfortabel in te richten heeft Tuinrama alles in huis. Je geniet er naast een ruime keuze aan tuinmeubelen, -accessoires en barbecues van een persoonlijke aanpak en uitstekend advies.

lees meer

Bike Center

Racefietsen, mountainbikes, sporthybride fietsen, elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen of plooifietsen. Bij Bike Center vind je een fiets voor elk terrein en kan je ook terecht voor allerhande toebehoren zoals kledij en fietsonderdelen.

lees meer

Fietsen Moons Roger

verkoop fietsen - fietskledij - elektrische fietsen - fietsaccessoires - herstellingen Meer dan 25 jaar ervaring

lees meer

Speciale promoties Check het hier