Nieuws uit de regio

16-07-2019 - Heist-op-den-Berg

Een volle bus ambitie voor KSK Heist

Na een desastreuze eerste ronde in vorig seizoen, hoopt KSK Heist in 2019-2020 verder te gaan zoals in de tweede ronde toen 28 op 45 werd gehaald. Daarvoor werd een trainer met veel professionele ervaring geëngageerd en zelfs een eigen teambus van KSK Heist in gebruik genomen.

KSK Heist begint aan een 7 weken durende voorbereiding met de nieuwe trainer Stéphane Demets, die zelf profspeler was bij RWDM (bij René Vander Eycken), Beveren en Kortrijk (bij Hein Van Haezebroeck) en trainerservaring opdeed bij Bergen, Dender, White Star en Waremme.  Hij zag wel 14 spelers uit de vroegere kern vertrekken, maar een aantal daarvan hadden wel weinig speelminuten gehad. Waar ze in Heist wel trots op zijn is Mathieu Troonbeeckx die van de U19 de A-kern werd ingeloodst en die nu een profcontract kreeg bij STVV in eerste klasse. Bij de 9 nieuwkomers enkele spelers met een profcontract van VC Westerlo die aan Heist worden uitgeleend. Ook bijzonder bij de aanwervingen is Karahmet die in Bosnië speelde bij Celik Zenica.

Eén van de doelstellingen is om opnieuw één of meer talenten klaar te stomen om mogelijk naar een hoger niveau te brengen. Verder wil trainer Demets vooral een rustig seizoen met als einddoel ‘de linkerkant van het klassement’. “Vele ploegen in ‘1ste Amateur’ hebben hun budget opgetrokken om naar 1B en 1A te stijgen. RWDM, Deinze en Lyra/Lierse zijn titelkandidaten”, aldus de coach. Vanaf dit jaar zal ook er nog meer aandacht besteed worden de videoanalyse waar Jonathan Lambillon zal voor zorgen.

Kovera Keukens blijft na meer dan 20 jaar nog altijd hoofdsponsor en heeft voor het komende seizoen het budget zelfs met 12,50 % verhoogd.  Helemaal nieuw is dat KSK Heist dankzij medewerking met busbedrijf De Reys kan beschikken of een eigen teambus.”Uniek bij de amateurclubs”, aldus voorzitter Jan Scheirs, “zeker voor een amateurclub als de onze, maar ook uitstekend voor de uitstraling van de gemeente Heist”.

KSK Heist wil ook een nieuwe elan geven aan het damesvoetbal waar met 2 ploegen wordt gestart: een A-ploeg in 2de nationale en een beloftenteam in 4de provinciale. Het eerste team moet verder gaan op de ingeslagen weg van vorig jaar en van de beloften wordt zelfs verwacht dat ze promoveren.

 

IG Beauty

Schoonheidsinstituut, nagelstudio, make-up en shop voor verzorgingsproducten

lees meer

Tuinrama

Om je tuin en terras gezellig en comfortabel in te richten heeft Tuinrama alles in huis. Je geniet er naast een ruime keuze aan tuinmeubelen, -accessoires en barbecues van een persoonlijke aanpak en uitstekend advies.

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

Speciale promoties Check het hier