Nieuws uit de regio

11-07-2019 - Grasheide

Zomer op de Geshaa

Thuisblijvers in Putte kunnen vanaf 19 juli het vakantiegevoel gaan opsnuiven in het Geshaa Congé Beach Café, dat t.e.m. 27 juli zijn tenten heeft opgeslagen aan de Finse piste, achter het parochiecentrum in de Kerkhoflei van Grasheide. Organisator Stijn Haevelaer heeft voor de vierde editie enkele nieuwigheden bij elkaar gebracht die het nog leuker maken.

Eén van de doelstellingen is dat jong én oud zijn gading vindt in het pop-up zomercafé. Elke dag is er een half uurtje kinderdisco van 18 tot 18.30 u en op dinsdag 23 juli een seniorennamiddag met een live muziekbandje en koffie en taart. Vanaf dit jaar is een hoekje van de zomerbar speciaal ingericht op maat van jongeren met muurschilderingen van een graffiti-artiest, een kickerkast en ‘nageltje klop’. Ook  nieuw is de fiets- en wandeltocht, uitgestippeld in samenwerking met Natuurpunt, met opdrachten onderweg. Een deel van de meubelen werd door de organisatoren zelf in elkaar getimmerd. De hele week is er een uitgebreid animatieprogramma met diverse optredens van lokale groepjes, workshops voor kinderen zoals dromenvangers en zandkastelen bouwen en zelfs een ‘human table soccer’, een soort tafelvoetbal maar dan met levende voetballers in een opblaasstructuur. Er is ook een beachvolleybalveldje aangelegd en op 21 juli is er een volleybaltornooi. Ook de kubbwedstrijd is dit jaar weer van de partij. Eén van leuke optredens is op de slotdag Circo Maximo, die recent nog hoge ogen gooiden in een kleinkunstwedstrijd in het Nederlandse Utrecht. Met de opbrengst wordt het St.Niklaasfeest voor de kinderen van Grasheide gefinancierd. Vroeger zorgde de KWB daar voor, gefinancierd door de mosselfeesten, maar die zouden niet meer doorgaan.

La Trattoria

Italiaans restaurant

lees meer

Elektro Van Dessel

Al vele jaren is Elektro Van Dessel verdeler van huishoudtoestellen (klein en groot), kachels en bijverwarming. Je vindt er een uitgebreide keuze, krijgt vakkundig advies en de perfecte naservice zodat je er terecht kan voor de aankoop, plaatsing en onderhoud van uw toestel.

lees meer

Vastgoed De Bie

Vastgoed De Bie is uw volwaardige partner voor al uw vastgoedtransacties en biedt u persoonlijke dienstverlening bij de verkoop en verhuur van al uw vastgoed.

lees meer

Chris Scheirs

Op zoek naar iets lekkers om vanavond te eten of naar een smakelijk menu voor uw feest? Bij Chris Scheirs kan je dagelijks terecht voor kwalitatieve producten en ook voor de catering van uw feest bent u er aan het juiste adres.

lees meer

Speciale promoties Check het hier