Nieuws uit de regio

10-07-2019 - Itegem

Boekhouders in oude conservenfabriek

Het gebouw van de vroegere conservenfabriek L’Abeille aan de boord van de Grote Nete in Itegem wordt de thuishaven van ‘De Ryck - De Bie Accountants’, een fusie van de boekhoudkantoren van Geert De Ryck en Jan De Bie. Samen vormen ze een team met meer dan 20 professionals in accountancy.

Het verhaal van De Ryck begon eind jaren ’60 wanneer René De Ryck, vader van Geert, startte als boekhouder. Hij bouwde een ijzersterke reputatie op als accountant en belastingconsulent. In 2006 werd het kantoor overgenomen door zoon Geert met echtgenote Ann Bruyninckx en dochter Anne samen.

Jan De Bie startte in 1980 als zelfstandig accountant in Heist-op-den-Berg, sinds 1982 houdt hij kantoor in de Frans Coeckelbergstraat 23. Een uitbreiding kwam er in ’89 met een nieuwbouw.

“Voor klanten en personeel verandert er niets”, zegt de tandem Geert De Ryck en Jan De Bie. “Wij bundelen onze ervaring en klantendossiers blijven in dezelfde personeelshanden. Deze samensmelting garandeert simpelweg een hoge kwaliteit, een gevoelige uitbreiding van onze expertise en een breder onderbouwde dienstverlening”. De twee kantoren hanteren een gelijkaardige en gewaardeerde kwaliteitsvolle en persoonlijk aanpak, die gebundeld een ijzersterk en toekomstbestendig pakket vormen. “Jan en ik vonden elkaar in onze aanpak, die voor stabiliteit zal blijven zorgen. Zijn prioritaire zorgen omtrent continuïteit voor klanten en personeel zijn trouwens ook volledig de onze. Continuïteit is cruciaal. Zonder team sta je nergens”, aldus Geert. Ann neemt de praktische leiding van het team van 20 mensen op zich, Geert is verantwoordelijk voor de boekhoudtechnische leiding. Jan blijft zeker nog drie jaar aan boord.

De digitalisering wijzigt de boekhoudstiel grondig.”Je kan je puur aan het boekhouden wijden, dankzij digitalisering en automatisatie wordt die optimaal bedreven. Wij zijn dan ook veel meer dan een stipte boekhouder of accountant. Het echte analyse- en denkwerk begint pas als de cijfers klaar zijn. Vooral op dit vlak streven wij naar een maximale toegevoegde waarde. Daar liggen de echte uitdagingen.”

Op 1 september neemt De Ryck-De Bie het oude fabrieksgebouw L’Abeille langs de Nete in gebruik. De eerste verdieping wordt opgeknapt. Er komen verschillende vergaderruimtes, gesloten kantoren en een landschapskantoor.

Elektro Van Dessel

Al vele jaren is Elektro Van Dessel verdeler van huishoudtoestellen (klein en groot), kachels en bijverwarming. Je vindt er een uitgebreide keuze, krijgt vakkundig advies en de perfecte naservice zodat je er terecht kan voor de aankoop, plaatsing en onderhoud van uw toestel.

lees meer

Kovéra

Bij Kovéra vind je keukens, badkamers en kasten op maat en dat in alle mogelijke stijlen en materialen. Onder het motto 'klant is koning' wordt elk project gemaakt volgens de wensen, de smaak en ruimte van de klant.

lees meer

De Bollekeshoef

KINDERBOERDERIJ - STAL - HAPJE & DRANKJE

lees meer

Vastgoed De Bie

Vastgoed De Bie is uw volwaardige partner voor al uw vastgoedtransacties en biedt u persoonlijke dienstverlening bij de verkoop en verhuur van al uw vastgoed.

lees meer

Speciale promoties Check het hier