Nieuws uit de regio

07-07-2019 - Hallaar

Hallaar kleurt geel

Onder meer dank zij de schitterende weersomstandigheden was de 54ste Ronde van Hallaar  weer een mooi succes. De loopkoers voor kinderen werd afgesloten op het terrein van de Vrije Basisschool met een huldiging van de winnaars in de verschillende leeftijdscategorieën die toepasselijk met de gele trui mochten lopen.

De Ronde van Hallaar leed enkele jaren geleden aan een tekort medewerkers, maar onder impuls van Filip Laeveren heeft zich een hele ploeg vrijwilligers aangemeld, zodat het sportevenement een lokaal volksfeest kon blijven. Op de afsluitende zondag waren er nog extra wedstrijden voor G-atleten en ‘De Marathon van Hallaar’, een stratenloop van 4 km. Daarin was Jonas Bellekens de snelste voor Tim Van Bael en Thomas Van de Put. Snelste vrouw was Vicky Liekens. De allerlaatste wedstrijd van de Ronde van Hallaar is al enkele jaren de ‘peuterloop’ waarbij kindjes van 2 jaar even mogen nadoen wat hun grote broer of zus een hele week lang in verschillende straten van Hallaar hebben gepresteerd.

De gele truien dit jaar waren voor: Hannelore Verloy, Céril Saliën, Martha Wuyts, Sem Van de Put, Esther Bussche, Tuur Vertommen, Félice De Groof, Camillo Garcia Ferrer, Oona Hendrickx, Mil Van Loock, Ella Verschueren, Dan Staquet, Myrthe Bogaerts, Xander Cobbaut, Amélie Van Dijck, Michiel De Heel, Anouk Sweeck, Lennie Van de Vliet, Roos Salaets, Jordy Van Loo, Siebe Hendrickx en Sepp Heivers.

Tuinrama

Om je tuin en terras gezellig en comfortabel in te richten heeft Tuinrama alles in huis. Je geniet er naast een ruime keuze aan tuinmeubelen, -accessoires en barbecues van een persoonlijke aanpak en uitstekend advies.

lees meer

New Van Heukelom

Bij New Van Heukelom aan de Liersesteenweg vind je allerlei kantoor- en schoolmateriaal, van paperclips en nietjesmachines over balpennen tot mappen in alle maten, maar ook computers, tablets, printers en toebehoren.

lees meer

Het Derde Bedrijf

Brasserie en Theatercafé Het Derde Bedrijf is gevestigd in CC Zwaneberg. Het is de ideale plaats om te genieten van een lekkere snack, maaltijd of drankje, zowel binnen als buiten op het fantastische terras met zicht op het Cultuurplein.

lees meer

Elektro Van Dessel

Al vele jaren is Elektro Van Dessel verdeler van huishoudtoestellen (klein en groot), kachels en bijverwarming. Je vindt er een uitgebreide keuze, krijgt vakkundig advies en de perfecte naservice zodat je er terecht kan voor de aankoop, plaatsing en onderhoud van uw toestel.

lees meer

Speciale promoties Check het hier