Nieuws uit de regio

30-06-2019 - Schriek

Te warm om te lopen

Zweten geblazen in de omgeving van de Leuvensebaan te Schriek waar de 32sste Groentejogging van VOC Schriek en de KWB werd gelopen. Voor de afstanden van 3 en 6 km kwam nog redelijk wat volk opdagen (respectievelijk 102 en 52 atleten) maar voor 9 en 12 km was het blijkbaar te warm want daar werden slechts 26 en 15 deelnemers genoteerd.

De organisatie had er nochtans alles aan gedaan om er een mooie wedstrijd van te maken: vernieuwd parcours over rustige landwegen en bospaden en extra drank en ijsjes voorzien om de dorstigen te laven.

Op de kortste afstand was Mitch Vanwinkel uit Brecht de snelste voor Jannick Mulkers en Kim Beynaerts. De Heistse Linde Van Aelst werd 6de en 1ste vrouw. Op de 6 km kwam Jeroen Rijnders uit Ramsel als eerste over de meet voor Wiekevorstenaar Jonas Bellekens en Kristof Nevelsteen uit Heist. Hier was Iris Teniers (foto) uit Betekom de eerste vrouw.  Itegemnaar Pieter Geens trotseerde het beste de hitte op de 9 km en Heistenaar Geert Verschaeren werd winnaar op de 12 km. Iedere deelnemer ging wel met een gezond groente- of fruitpakket naar huis.

Noémie

Mannen- en vrouwenmode aan betaalbare prijzen

lees meer

Mijn gezonde voeding

Diëtiste en voedingsdeskundige

lees meer

Nata

Fantasie- en stainless steel juwelen en accessoires voor dames en kinderen. Kom gerust een kijkje nemen, vrij in en uit!

lees meer

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier