Nieuws uit de regio

21-05-2019 - Heist-op-den-Berg

Busje komt zo, …

’t Zijn zware dagen voor kieskandidaten op campagne. Dinsdag in de vroege ochtend stonden de SP.A-kandidaten uit de regio aan het station van Heist te flyeren voor meer en beter openbaar vervoer in de Kempen

Hannes Anaf uit Turnhout, Jef Cuyvers uit Herselt en Jan Bertels uit Herentals waren naar Heist afgezakt om samen met Heistse schepen Kelly Van Tendeloo te protesteren tegen de besparingen van de NMBS en De Lijn. “Files worden langer en de tevredenheid over De Lijn staat op een historisch dieptepunt”, beginnen ze hun verhaal. “Het is tijd om pendelaars terug zekerheid te geven dat aansluitingen gehaald worden, dat je ook ’s avonds nog met openbaar vervoer thuis geraakt en dat je de zekerheid hebt dat je snel en op een comfortabele manier op je bestemming komt.” Jan Bertels had het nog over het feit dat in de driehoek Antwerpen – Leuven – Brussel wel wordt geïnvesteerd, maar dat de Kempen achterblijft in met investeringen in het openbaar vervoer.

De reizigers in het Heistse station hadden echter weinig ook voor ‘Joske’ die zat te verkommeren terwijl hij op zijn bus wachtte en haastten zich vooral snel naar het perron om hun trein te halen.

De Roover

Gedimat De Roover is een handelaar in bouwmaterialen die u ondersteunt met deskundig advies en dit voor vakman, kmo en particulier. Bij De Roover kunt u kwalitatieve merken van bouwmaterialen kopen en laten leveren aan scherpe prijzen.

lees meer

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

Speciale promoties Check het hier