Nieuws uit de regio

23-01-2019 - Heist - Zonderschot

De eerste keer moet er boenk op zijn

Op ’t Zonderschot is een nieuwe toneelvereniging ontstaan met de originele naam Zonder TV (Zonderschotse ToneelVrienden). De allereerste productie ‘Allemaal Gezichtsbedrog’ geeft meteen aan welke richting de Zonderschottenaars uit willen: een gezellig avondje uit met een goed gespeelde plezante komedie.

Voor de 35-jarige Jan is het ook ‘de eerste keer’. Zijn buurman Hans heeft voor Jan een contactadvertentie geplaatst, niet alleen om Jan aan een vrouw te helpen maar eigenlijk omdat hij graag een nieuwe buurvrouw had, en liefst nog een knappe. Of het voor Jan ‘er boenk op is’ kan je vaststellen in zaal Withof aan de Withofstraat te Heist-Zonderschot. 'Allemaal Gezichtsbedrog' van de Nederlander Edward Bastiaansen wordt geregisseerd door Ron Van Roosbroeck, die zelf al vele watertjes doorzwommen heeft in het Zonderschotse amateurtoneel. Op de planken Maarten Claes, Jentl Van Roosbroeck, Margot Lenchant, Reinhard Van Roosbroeck, Rudi Florenty, Stefan Verbeeck en Elke Van den Putte. Opvoeringen op 25, 26, 28, 29 en 31 januari en 2 februari, telkens om 20 u en om 27 januari om 15 u. De zaterdagen zijn helaas al uitverkocht.
Reservatie mogelijk via het reservatieformulier op de website www.zondertv.be of via het telefoonummer 0499/630079  (weekend: van 10u- 16u / weekdagen van 18u-20u)

Tuinrama

Om je tuin en terras gezellig en comfortabel in te richten heeft Tuinrama alles in huis. Je geniet er naast een ruime keuze aan tuinmeubelen, -accessoires en barbecues van een persoonlijke aanpak en uitstekend advies.

lees meer

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Hoorcentrum Aerts

Hoorcentrum Aerts staat garant voor de beste hooroplossingen op maat. U kan er vrijblijvend terecht om uw gehoor te laten testen en informatie te vergaren over de best mogelijke opties om uw gehoor te verbeteren en te beschermen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier