Nieuws uit de regio

18-01-2019 - Heist-op-den-Berg

Ze geraken maar niet akkoord!

Het was oorspronkelijk de bedoeling van het nieuwe 5-partijenbestuur in Heist-op-den-Berg om op de gemeenteraad van 22 januari de ‘ambitienota’ voor te stellen. De voorstelling van de beleidsnota staat echter niet op de agenda.

Zoals de vorming van de coalitie bijzonder moeilijk was, zo blijkt ook de eerste aanzet om het beleid in een bepaalde richting te sturen, ook al niet eenvoudig met de 5 verschillende partijen. De ambitienota moet de basis vormen voor het financieel meerjarenplan dat de basis is voor het beleid de komende 6 jaar. Het is voor vele waarnemers nog maar de vraag of de 5 partijen samen de volledige legislatuur kan uitzitten. De presentatie van de beleidsnota is voorlopig uitgesteld tot de gemeenteraad van februari.

Brilcenter

Naast een ruim gamma optische brillen, zonnebrillen of sportbrillen van allerlei kwaliteitsmerken is Brilcenter ook gespecialiseerd in contactlenzen.

lees meer

Schoenen Valérie

Damesschoenen van maat 35 tot 42, accessoires & handtassen

lees meer

F&S Projects

Bij F&S ben je aan het juiste adres voor de houten binnen- en buitenafwerking van je woning. Houten vloeren, binnendeuren, terrassen of projecten op maat, ... er is geen project te zwaar.

lees meer

Speciale promoties Check het hier