Nieuws uit de regio

11-01-2019 - Heist-Goor

Mag Louis nu ook naar ’t stadhuis in Brussel?

Heist-op-den-Berg heeft er een nieuwe wereldkampioen bij. De merel van Louis Likens uit Heist-Goor werd in het Nederlandse Zwolle verkozen tot mooiste merel van de wereld.

‘Onze zwette’ was eerder ook al provinciaal en nationaal kampioen, dus duidelijk een ‘schoon vogeltje’.  Enkele jaren geleden behaalde zijn vader al zilver op het wereldkampioenschap dat toen in Hasselt werd gehouden. Een goede tentoonstellingsvogel wordt met de hand groot gebracht: “Verschillende keren per dag met een stokje een papje van kiekenmeel geven,” is het advies van Louis die ooit zelfs een kraai groot bracht met een koffielepeltje. “Een merel is een klein smeerlapke, daarom moeten de poten elke week gewassen worden. En voor de tentoonstelling natuurlijk de pluimpjes mooi strijken met een nat sponske”. 
Het is voor de Gorenaar al de 7de wk-medaille in zijn lange carrière als vogelliefhebber, een hobby die hij van zijn vader heeft geërfd.  Rijk zal hij er nochtans niet van worden: “Ik zou die vogel kunnen verkopen, maar ik zie liever mijn vogel dan geld. Als ik per week niet te veel moet bijleggen, ben ik content”.

Bodystyling Heist-op-den-Berg

De Bodystyling®-methode: jouw garantie op een slank, fit en gezond leven. Je gaat voor blijvend gewichtsverlies, tonnen energie en een optimale gezondheid. Bij Bodystyling® stellen we voor jou een persoonlijk stappenplan op met een figuuranalyse, een oefenschema en voedingsadvies.

lees meer

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

Tutti e Due

Zwangerschapskleding

lees meer

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Speciale promoties Check het hier