Nieuws uit de regio

28-12-2018 - Hulshout

Atletiekclub Hulshout heeft het patent op de eerste veldloopcross van het nieuwe jaar. De eerste zondag van januari houdt ook in dat het dikwijls winterse omstandigheden zijn om door het veld te ploeteren achter sportcentrum Joris Verhaegen in het Hulshoutse industriepark. Dit jaar verwachten Tom Lambrechts en zijn team meer dan 600 atleten aan de start. Vooral in de jeugdreeksen hopen ze  op sterke prestaties van de eigen clubleden  zoals Nie Serneels en Finne Theys bij de kangoeroes. Bij de pupillen staat Joeri Stappaerts sterk en de miniemen Rune ’s Jongers, Quinten en Jasper Desmet en Mila-Marie Buts behaalden de voorbije wedstrijden enkele overwinningen en ereplaatsen. Bij de senioren wordt veel verwacht van AC Hulshout-atleet Sam Valgaeren die het o.m. moet opnemen tegen Dame Tasama die de Belgische kleuren op het EK in Tilburg verdedigde. En misschien komt Veerle Dejaeghere samen met een van haar jonge atleten aan de start.

Ondanks dat Hulshout één van de kleinere clubs is in Vlaanderen kunnen zij met hun beperkte groep toch één van de beste crossorganisaties presenteren. Bezoekers vanuit de richting Heist-op-den-Berg rijden best via Booischot-Westmeerbeek-Heultje omwille van de omvangrijke wegenwerken in het centrum. De eerste start is om 11.30 u, senioren dames lopen op 14.15 u en heren om 15 u.

Garage Wuyts

Op zoek naar een wagen voor particulier gebruik, een bestelwagen of een compacte truck? In het aanbod Hyundai of Isuzuwagens vindt u vast en zeker een wagen die voldoet aan al uw wensen.

lees meer

Clem Vercammen

Juwelen - Trouwringen - Uurwerken - Herstelatelier

lees meer

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

Speciale promoties Check het hier