Nieuws uit de regio

26-12-2018 - Hallaar

Vandalen op het nieuwe skatepark

De officiële opening van het nieuwe skatepark in Hallaar werd begin december uitgesteld omwille van de slechte weersomstandigheden. Dat belette enkele bezoekers niet om er al flink te feesten en een deel van het park om te toveren tot een stort.

Het voormalig skatepark was sterk verouderd en de toestellen hadden houtrot. Daarom was het al een tijdje niet meer veilig om te skaten.  Het nieuwe park is het resultaat van de input van skaters en buurtbewoners die tijdens enkele inspraakmomenten hun mening mochten geven. Het is nu volledig in beton afgewerkt  met verschillende elementen als ‘quarters’, een mini-ramp, een ‘wallride’ en een ‘wembley’. Het nieuwe skatepark heeft 70.000 euro gekost en kan niet alleen bereikt worden via de wandelpaden aan de Boonmarkt en de Dorelarelei, maar nu ook via de parking van de Heistse Tennisclub en de Chiro waar een extra toegang is gemaakt.

Sommigen hebben blijkbaar al hun eigen openingsfeestje gehouden, want wandelaars merkten op Kerstdag dat er al veel rommel was achtergelaten. Daaronder een compleet, weliswaar vernield, barbecuetoestel. Ook de afsluiting die de pas aangelegde gazonmatten moet beschermen, werd verwijderd. Schepen Kelly Van Tendeloo beloofde dat er nog extra verlichting zou komen , vooral om avonds meer sociale controle mogelijk te maken. “De officiële ingebruikname is uitgesteld tot in het voorjaar als we beter weer mogen verwachten. We willen er een leuk feestje van maken met enkele extra partners”, aldus de jeugdschepen

Noémie

Mannen- en vrouwenmode aan betaalbare prijzen

lees meer

De Hoofdzaak - Pruikeninstituut

De Hoofdzaak is echter meer dan alleen een kapsalon en onderscheidt zich misschien nog het meest met hun oplossingen voor kleine of grote haarproblemen. Samen met u gaan ze op zoek naar een passende oplossing want haarproblemen verschillen van persoon tot persoon.

lees meer

Anna-Mit

Ontbijt- en lunchbar

lees meer

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

Speciale promoties Check het hier