Nieuws uit de regio

09-11-2018 - Heist-op-den-Berg

Moose Winterbar dit jaar nog groter

Vanaf 22 november is er voor de 4de keer de Moose Winterbar geopend tussen de horecazaken voor het Heistse torengebouw.

Moose-uitbater Jan Moons heeft voor dit jaar de Tiroolse après-ski bar nog uitgebreid. Het stuk overdekt terras van vorig jaar is nu mee geïntegreerd in het gebouw zodat de chalet 25 % groter wordt en er plaats is voor een extra toog. Het stuk terras dat niet overdekt was, zal nu wel een dakje krijgen. De vaste foodbar zal verdwijnen en op vrijdag plaats maken voor een steeds wisselende foodtruck. De oude skilift komt weer terug als selfie-booth, waarbij elke week mooie prijzen te winnen zijn.

Elke zaterdag ben je er welkom om je beste dansmoves te laten zien en op maandag is erom 19 u  telkens een gratis live concert met o.a. Aalex Vertommen, Rune of Maxine Michiels.

Ook de sneeuwhelling op de Bergop komt terug van 19 tot 21 december, tenminste als de opwarming van de aarde geen roet in het eten gooit.: drie dagen tubes, poepsleeën en ski-initiatie in de kou ten voordele van de Warmste Week. Verder staan er nog verschillende speciale events op het programma: de afterwork party (30/11), Heist loopt Warm (13/12), de ‘laatste werkdag voor de Kerstvakantie’ (21/12), de Crazy Kroegentocht (26/12), de grote openlucht aprés-ski party (28/12) en de afsluitingsparty tijdens het gemeentelijk vuurwerk op 6 januari.

Het idee van de Moose Winterbar is ondertussen ook in verschillende andere steden uitgerold. In Mechelen (Douaneplein), Leuven (Oude Markt), Hasselt, Gent en Kortrijk is onder hetzelfde logo tijdens het eindejaar een pop-up Winterbar Moose.

De Cavalerie

In de loungy eet- en drankgelegenheid De Cavalerie kan je terecht voor een drankje, een snelle hap of uitgebreide maaltijd met zicht op het domein of de pistes van de manege. Op het terras is het leuk vertoeven in de zomer maar je geniet er ook van het eerste lentezonnetje of de nazomerzon.

lees meer

AVN Projects

AVN is als elektrotechnisch installatiebedrijf actief op vlak van elektriciteit, domotica, beveiliging, beeld en klank en staat steeds garant voor een professioneel eindresultaat.  

lees meer

IG Beauty

Ben je op zoek naar een verzorging met zichtbaar resultaat en met producten van de hoogste kwaliteit? Dan kan je terecht bij IG Beauty! In de winkel vind je ook alle producten om thuis te gebruiken en leuke geschenken.

lees meer

Marjel boetiek

Bij Marjel Boetiek in Westmeerbeek vind je elk seizoen opnieuw de meest stijlvolle dameskleding! Je kan er terecht voor de laatste nieuwe trends waarmee je zal stralen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier