Nieuws uit de regio

09-11-2018 - Heist-op-den-Berg

Moose Winterbar dit jaar nog groter

Vanaf 22 november is er voor de 4de keer de Moose Winterbar geopend tussen de horecazaken voor het Heistse torengebouw.

Moose-uitbater Jan Moons heeft voor dit jaar de Tiroolse après-ski bar nog uitgebreid. Het stuk overdekt terras van vorig jaar is nu mee geïntegreerd in het gebouw zodat de chalet 25 % groter wordt en er plaats is voor een extra toog. Het stuk terras dat niet overdekt was, zal nu wel een dakje krijgen. De vaste foodbar zal verdwijnen en op vrijdag plaats maken voor een steeds wisselende foodtruck. De oude skilift komt weer terug als selfie-booth, waarbij elke week mooie prijzen te winnen zijn.

Elke zaterdag ben je er welkom om je beste dansmoves te laten zien en op maandag is erom 19 u  telkens een gratis live concert met o.a. Aalex Vertommen, Rune of Maxine Michiels.

Ook de sneeuwhelling op de Bergop komt terug van 19 tot 21 december, tenminste als de opwarming van de aarde geen roet in het eten gooit.: drie dagen tubes, poepsleeën en ski-initiatie in de kou ten voordele van de Warmste Week. Verder staan er nog verschillende speciale events op het programma: de afterwork party (30/11), Heist loopt Warm (13/12), de ‘laatste werkdag voor de Kerstvakantie’ (21/12), de Crazy Kroegentocht (26/12), de grote openlucht aprés-ski party (28/12) en de afsluitingsparty tijdens het gemeentelijk vuurwerk op 6 januari.

Het idee van de Moose Winterbar is ondertussen ook in verschillende andere steden uitgerold. In Mechelen (Douaneplein), Leuven (Oude Markt), Hasselt, Gent en Kortrijk is onder hetzelfde logo tijdens het eindejaar een pop-up Winterbar Moose.

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

Heytens

Op zoek naar het geknipte deco-idee? Welke stijl u ook verkiest, bij Heytens vindt u inspiratie bij de vleet. Kiezen uit het ruime aanbod stoffen en materialen, opmeten en laten plaatsen. Op naar een nieuw interieur?

lees meer

Noémie

Mannen- en vrouwenmode aan betaalbare prijzen

lees meer

Speciale promoties Check het hier