Nieuws uit de regio

08-11-2018 - Hallaar

De eerste van het seizoen

Liefhebbers van jeneverkraampjes en gluhwein kunnen op 11 november terecht op de eerste Kerstmarkt van de regio in het Woonzorgcentrum Ten Kerselaere.

Oorspronkelijk was het ‘Kerselaere-markt’, maar dat wel algauw Kers(t)markt. Het evenement kadert volledig in de drempelverlagende werking van de ouderenzorg. Buurtbewoners kunnen zo extra kennismaken met Ten Kerselaere in al zijn facetten. Sinds 2016 is er in samenwerking met CERA en KULeuven opgestart. De uitbouw van een buurtcomité is hier het gevolg van. Het buurtcomité heeft al verschillende initiatieven ondernomen zoals nieuwjaarszingen in het woonzorghuis, een gezamelijke nieuwjaarsdrink met de medewerkers,  informatieavonden rond het ontmoetingscentrum in het bos en het wijkgezondheidscentrum, enz.

40 verenigingen en groeperingen van Heist-op-den-Berg en omstreken zullen van 11 tot 18 u standjes en kraampjes met kerst- en aanverwante artikelen uitstallen in het centrumgedeelte van woonzorghuis Ten Kerselaere. Een greep uit het aanbod; kerstartikelen, artisanaal handwerk, juwelen, wenskaarten, schilderijen en aquarellen, poppen, sjaals, bloemstukjes, kaarsen, glas, graveerwerk en een speciale tombola. Naast deze kerstartikelen is er natuurlijk heel veel lekkers om te smullen zoals frietjes, pannenkoeken, croques, barbecue, taart,… en drankjes voorradig, inclusief een heuse jeneverbar. De opbrengsten hiervan zijn ten voordele van het “woningfonds” voor de bewoners van Ten Kerselaere. Ook dit jaar zijn er daarom een heleboel medewerkers en vrijwilligers die zich belangeloos en vol enthousiasme inzetten.

Maris Natuursteen

Enorme voorraad - Snelle levering - Scherpe prijzen - Eigen vakkundige plaatsingsdienst

lees meer

Hoorcentrum Aerts

Hoorcentrum Aerts staat garant voor de beste hooroplossingen op maat. U kan er vrijblijvend terecht om uw gehoor te laten testen en informatie te vergaren over de best mogelijke opties om uw gehoor te verbeteren en te beschermen.

lees meer

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

Speciale promoties Check het hier