Agenda activiteiten

Zondag 15 september 2019

Grote Garageverkoop in Tremelo en Baal

De gemeente Tremelo en KVLV Baal slaan de handen in elkaar en organiseren op zondag 15 september (9u30 - 16u) een grote garageverkoop in Tremelo en Baal. Het uitgelezen moment om kasten, kelders, zolders en garages uit te mesten en je ongebruikte spullen te koop aan te bieden. Deelnemen is gratis maar je moet wel inschrijven.

Heb je zelf niet voldoende plaats om een garageverkoop te organiseren? Dan kan je met je verkoopstand terecht op de site aan 't Zand waar KVLV Baal de sportzaal en het plein omtovert tot één grote garage vol spullen, je betaalt hiervoor een kleine bijdrage.

Info & inschrijven
Schrijf je voor eind augustus in aan de onthaalbalie in het gemeentehuis of via www.tremelo.be/garageverkoop
De deelnemerslijst met stratenplan wordt op de gemeentelijke website gepubliceerd.

Locatie

- -

Organisatie

Gemeente Tremelo
Nadia Gijsemans
T. 016 52 54 02
nadia.gijsemans@tremelo.be
www.tremelo.be

Meer over deze organisator

Marjel boetiek

Bij Marjel Boetiek in Westmeerbeek vind je elk seizoen opnieuw de meest stijlvolle dameskleding! Je kan er terecht voor de laatste nieuwe trends waarmee je zal stralen.

lees meer

Clem Vercammen

Juwelen - Trouwringen - Uurwerken - Herstelatelier

lees meer

KN Light

KN Light is gespecialiseerd in elektriciteit, verlichting en domotica en daarom ook de ideale partner wanneer u nood heeft aan deskundig lichtadvies. In de toonzaal vind je de meest gerenommeerde merken. Nu ook installateur van zonnepanelen.

lees meer

Conny Schoenmode

Bij Conny Schoenen vind je leuke dames- & herenschoenen van een groot aanbod merken om een statement te maken met je voeten. Wist je dat je er ook een ruime keuze schoenen voor steunzolen vindt?  

lees meer

Speciale promoties Check het hier