Agenda activiteiten

Woensdag 24 april 2019

Buitenspeeldag

Vandaag geen Ketnet of VTM-Kzoom maar wel lekker buiten spelen en ravotten. Samen met team Sport en Jeugd van Heist-op-den-Berg maken we er een overgetelijk leuke dag van. Trek je ravotkleren aan en kom op woensdag 24 april (13 - 17 uur) spelen met je vrienden, broers/zussen aan de Blokhut in De Averegten.

De Buitenspeeldag is er voor kinderen tot 14 jaar en is gratis. De Buitenspeeldag is wel geen opvanginitiatief, je moet zelf toezicht houden op je kinderen.

Locatie

De Blokhut (Averegten) - Boonmarkt 12 - 2220 Hallaar

Organisatie

De Averegten
Tom Huysmans
T. 0474 95 00 90
tom.huysmans@provincieantwerpen.be

Meer over deze vereniging

Bergstraatcomité

In de Bergstraat moet het aangenaam winkelen, wandelen en ontspannen zijn! Het Bergstraatcomité zorgt voor een mooie en levendige straat waar het fijn vertoeven is.

lees meer

L'air et L'eau

Weg met zorgen en stress na een heerlijke relaxmoment in de sauna of jacuzzi. L'air et L'eau is thuis in wellness! Je vindt er gegarandeerd een sauna voor binnen of buiten, een jacuzzi, warmtepomp of outdoor living artikelen van gekende merken om thuis heerlijk te relaxen. Een weldaad voor zowel je mentale als fysieke weerbaarheid!  

lees meer

Het Derde Bedrijf

Brasserie en Theatercafé Het Derde Bedrijf is gevestigd in CC Zwaneberg. Het is de ideale plaats om te genieten van een lekkere snack, maaltijd of drankje, zowel binnen als buiten op het fantastische terras met zicht op het Cultuurplein.

lees meer

Bizzar

Bizzar biedt je de mooiste collecties kinderkleding. Je vindt er de leukste stukjes voor je oogappel van 0 tot 14 jaar binnen een trendy en kleurrijke shopomgeving.

lees meer

Speciale promoties Check het hier