Agenda activiteiten

Zaterdag 09 februari 2019 t.e.m. zondag 10 februari 2019

'Magie & Melodie' door De Berthoutzonen & Kobe

Op zaterdag 9 februari (20u) en zondag 10 februari (15u) presenteren Koninklijke Fanfare De Berthoutzonen Hallaar en Kobe Van Herwegen 'Magie & Melodie: Kobe's magische wereld met een vleugje fanfaremuziek'. Deze unieke voorstelling vindt plaats in Cultuurcentrum Zwaneberg in Heist-op-den-Berg.

Sprookjesschrijver Hans Christian Andersen schreef ooit "Daar waar woorden tekort schieten, spreekt de muziek." Als we samen in een magische wereld stappen waar woorden en muziek elkaar ondersteunen, dan gaan we zweven en volop genieten van wat er zich voor ons afspeelt. Kobe is gekend van onder andere AbrakOdabra op Ketnet en de theatershow die hierop gebaseerd werd. zijn creativiteit kan hij intussen kwijt bij Studio 100 en binnenkort dus ook bij De Berthoutzonen. Met zijn magische trucs en o.a. de muziek uit de Efteling nemen Kobe en de Berthoutzonen u mee naar een andere wereld.

Tickets en info: info@berthoutzonen.be of www.berthoutzonen.be

Leuk om weten: Speciaal voor jeugdbewegingen en groepen jongeren doen we een magische actie op zondag 10 februari. Groepen van minimum 10 personen waarvan het merendeel jonger is dan 16 jaar kunnen een ticket in voorverkoop bekomen aan € 5 per persoon.

Locatie

Cultuurcentrum Zwaneberg - Cultuurplein 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Koninklijke Fanfare De Berthoutzonen
Marc De Raet
info@berthoutzonen.be
www.berthoutzonen.be

Meer over deze vereniging

Noémie

Mannen- en vrouwenmode aan betaalbare prijzen

lees meer

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

Paul De Preter

Keiharde kwaliteit is de specialiteit van Paul De Preter. In hem vindt u de ideale partner voor al uw realisaties met vloeren, wandtegels, badkamerrenovaties, natuursteen, enz...    

lees meer

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

Speciale promoties Check het hier