Agenda activiteiten

Vrijdag 11 januari 2019 t.e.m. zondag 27 januari 2019

"Frankenstein of het geheim van Smrrntwsk..." van Hugo Matthysen

Viktor Frankenstein erft het kasteel van zijn beroemde overgrootoom Zoltan Frankenstein. Vol verwachting trekt hij met zijn knecht Kneut naar het dorp Smrntwsk, waar hij hoopt zijn droomkasteel te vinden. Bij aankomst blijkt er echter niet veel meer op hem te wachten dan een oncomfortabele ruïne. In het kasteel vinden ze een zogenaamd ‘wetenschappelijk werk’ van Frankensteins overgrootoom. Hij besluit om de instructies uit dit werk op te volgen. Ze fabriceren een artificieel, fatsoenlijk en hardwerkend mens, die het kasteel op minder dan een jaar tijd volledig restaureert. Natuurlijk, hebben ze niet zomaar een mens gebouwd…

Locatie

Heists Kamertoneel - Kattestraat 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Heists Kamertoneel
Marleen Verhaegen
T. 0470 861779
info@heistskamertoneel.be
www.heistskamertoneel.be

Meer over deze vereniging

De Hoofdzaak - Kapsalon

Een frisse snit, een knappe brushing of styling, een nieuw kleurtje, … Redenen genoeg om te genieten van een heerlijk verwenmoment bij De Hoofdzaak. U wordt er van begin af aan in de watten gelegd.

lees meer

Decomundo

High-end Designmeubelen voor Binnen en Buiten.  

lees meer

Radio Christina

Al sinds 1980 is Christina een vaste waarde in het regionale radiolandschap en dat door een leuke mix van toffe muziek en nieuwtjes van dichtbij. Je kan Radio Christina nu ook online en digitaal beluisteren.

lees meer

Garage Michiels

Garage Michiels in Herselt is erkend verdeler van SsangYong en Mitsubishi. Je vindt er meer dan 35 jaar ervaring, een vlotte en correcte service en een moderne werkplaats met goed opgeleide techniekers.

lees meer

Speciale promoties Check het hier