Agenda activiteiten

Zondag 13 januari 2019

Winterwandeling - Wandelen in PUTTEke winter

In het kader van de winterwandelingen van Kempens Karakter kan je op zondag 13 januari gaan meewandelen in Putte. De wandeling vertrekt aan Heemmuseum Het Molenijzer en je kan kiezen voor een afstand van 8 of 13 km. Vertrekken kan tussen 9u en 15u.

Deze keer vertrekt de winterwandeling aan het Heemmuseum. Ze leidt je langs open velden, door donkere bossen en langs oude hoeves. Je ontdekt mysterieuze plekjes waar je kan genieten van mooie vergezichten. Voor elke deelnemer is er een leuke attentie voorzien. Na de wandeling kan je genieten van lekkere soep of proeven van een biertje uit het ruime aanbod van verschillende streekbieren.

Meer info:
Toerisme Putte
Gemeenteplein 1, Putte
015 76 78 87
toerisme@putte.be

Lees meer over de winterwandelingen

Locatie

Heemmuseum Het Molenijzer - Heuvel 41b - 2580 Putte

Organisatie

KN Light

KN Light is gespecialiseerd in elektriciteit, verlichting en domotica en daarom ook de ideale partner wanneer u nood heeft aan deskundig lichtadvies. In de toonzaal vind je de meest gerenommeerde merken. Nu ook installateur van zonnepanelen.

lees meer

Tutti e Due

Zwangerschapskleding

lees meer

Zakenkantoor Gorris (AXA)

Zakenkantoor Gorris, uw AXA bank en kredietagent in Heist-op-den-Berg. Het dynamische team staat klaar voor al uw financiële vragen omtrent kredieten, beleggingen, erven, sparen, ... Wij willen dat de klanten zich 'thuis' voelen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier