Agenda activiteiten

Zondag 18 augustus 2019

Barbecue KF Sint Jansvrienden

Op de barbecue van KF Sint Jansvrienden geniet je à volonté van heerlijk vlees, een uitgebreid groentenbuffet en lekkere desserten!

De keuken is geopend tussen 12 en 19 uur en er wordt gratis randanimatie voorzien voor kinderen met onder meer kindergrime door Zusje Grime en een springkasteel. Voor de 18-plussers is er 'Nagelke klop' of ze kunnen op het gezellige buitenterras genieten van een fris pintje of onze vermaarde 'Sangria Special'.

Bij voorkeur vooraf inschrijven via secretariaat@sintjansvrienden.com of 0497 73 68 83 maar ook zonder inschrijving ben je van aharte welkom.

Locatie

Zaal Sint Jan - Dalstraat 24 - 2222 Wiekevorst

Organisatie

Sint Jansvrienden
Luc Vandesande
T. 0478 73 86 13
lucvandesande@sintjansvrienden.com
www.sintjansvrienden.com

Meer over deze vereniging

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

Het Derde Bedrijf

Brasserie en Theatercafé Het Derde Bedrijf is gevestigd in CC Zwaneberg. Het is de ideale plaats om te genieten van een lekkere snack, maaltijd of drankje, zowel binnen als buiten op het fantastische terras met zicht op het Cultuurplein.

lees meer

Middenstand Putte

Middenstand Putte verenigt de Putse handelaars om van Putte een bruisend winkelcentrum te maken. Ze organiseren o.a. de Putse Feesten, de eindejaarsactie en koopzondagen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier