Agenda activiteiten

Zondag 27 januari 2019

Fest@Hest

Fest@hest verwent je met een optreden van RFF met Gio Kemper van Nachtwacht om 16 uur! Maar dat is nog niet alles! Er zijn tal van activiteiten en workshops die je warm houden tijdens deze koude maand. Je kan een Henna tattoo laten zetten, je kan terug in de tijd van de eerste videospelletjes gaan en ze eens allemaal uittesten, je helemaal laten gaan en je dansmoves laten zien bij Just Dance, een eigen button ontwerpen … Chillen kan in de chillhoek, kiekjes nemen in de fotobooth en sfeer en gezelligheid creëren we met een vuurkorfje met marshmellows en warme choco! Plezier gegarandeerd! Kom jij ook? 

Zondag 27 januari 2018 (14u)
Waar: CC Zwaneberg (blauwe zaal), Cultuurplein 1, Heist-op-den-Berg
Prijs: € 7 (VVK € 5)

Locatie

Cultuurcentrum Zwaneberg - Cultuurplein 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Cultuurcentrum Zwaneberg
T. 015 25 07 70
info@zwaneberg.be
www.zwaneberg.be

Meer over deze organisator

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Plus Home Services

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Zoek je hulp in het huishouden? Plus Home Services zorgt voor thuishulp via dienstencheques.

lees meer

Clem Vercammen

Juwelen - Trouwringen - Uurwerken - Herstelatelier

lees meer

Heytens

Op zoek naar het geknipte deco-idee? Welke stijl u ook verkiest, bij Heytens vindt u inspiratie bij de vleet. Kiezen uit het ruime aanbod stoffen en materialen, opmeten en laten plaatsen. Op naar een nieuw interieur?

lees meer

Speciale promoties Check het hier