Agenda activiteiten

Zaterdag 24 februari 2018 t.e.m. vrijdag 16 februari 2018

Cabardouche

Iedereen die al eens ooit na een avondje stappen met een groep vrienden in de omgeving van de rosse buurt is beland weet dat er wel wat te beleven valt in de plaatselijke cafeetjes. Ambiance verzekerd aan 't kantje. Hoertjes, pooiers, travesties, zeelui en andere meestal beschonken fuifgangers vormen er het decor voor wereldje op zich. Voeg daarbij nog de bonte mengeling van nationaliteiten, rassen en culturen en je weet dat er een aardig stukje kan afgelachen worden in dit afgebakende stadsgedeelte. Vergis u echter niet. Achter die lachende façade gaan meestal enorme tragedies en criminele activiteiten schuil die het daglicht zo veel mogelijk schuwen. Vrouwenhandel, drugtrafiek, gokkartels en andere malafide praktijken zijn schering en inslag in deze op het eerste zich erg plezante wijk. 'Cabardouche' schetst het dagelijkse leven van Brigitte, een ietwat ouder wordende raamprostituee die de branche liefst zo snel mogelijk zou willen verlaten. Iets wat op het eerste zicht gemakkelijker gezegd lijkt dan gedaan.

Reserveren via www.fanfare-de-eendracht.be of op nr. 0494 36 78 35 vanaf 16u.

Locatie

Parochiezaal Itegem - Schoolstraat 28 - 2222 Itegem

Organisatie

KKF De Eendracht
Steven Willemsens
T. 015 63 78 14
eendracht.itegem@gmail.com
www.fanfare-de-eendracht.be

Meer over deze vereniging

Anna-Mit

Ontbijt- en lunchbar

lees meer

Dansstudio Kick-iT

Dansschool, danslessen, workshops, verkoop danskledij

lees meer

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

De Backer Haarden

Een huis is een plek waar u zich thuis moet kunnen voelen, een plek die gezelligheid moet uitstralen. Voor ons wordt een huis pas een thuis met de gezellige warmte van een haard.

lees meer

Speciale promoties Check het hier